Over ons

Welkom bij Olley - Uw Fashion Bestemming

Bij Olley zijn we meer dan alleen een webwinkel - we zijn uw ultieme bestemming voor een ongeëvenaarde fashion ervaring. Als onderdeel van "E-COM BUY-UP COMPANY LIMITED" in het Verenigd Koninkrijk (Ondernemingsnummer: 13705169), brengen wij onze passie voor hoogwaardige en diverse mode naar Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots op onze veelzijdige online boetiek die inspeelt op een breed scala aan modieuze behoeften en wensen. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde kleding, schoenen, en accessoires, zodat u altijd de nieuwste trends en tijdloze klassiekers op één plek kunt vinden.

Onze toewijding aan kwaliteit:

Bij Olley staat kwaliteit voorop. Wij stellen onze modecollecties zorgvuldig samen en werken samen met vertrouwde leveranciers om ervoor te zorgen dat elk product aan onze hoge normen voldoet. Wij streven ernaar om al onze klanten een fantastische winkelervaring te bieden.

Waarom kiezen voor Olley?

 • Diverse collecties: Ons brede assortiment aan modecategorieën biedt u de beste winkelervaring, van trendy kleding tot stijlvolle accessoires.
 • Betrouwbare service: Met een sterke focus op klanttevredenheid bieden wij een naadloze winkelervaring. Ons klantenserviceteam staat klaar om u bij elke stap te helpen.
 • Veilige transacties: Winkel met vertrouwen, wetende dat uw transacties veilig zijn. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en privacy van uw gegevens.
 • Snelle en efficiënte levering: Wij begrijpen hoe fijn het is om uw aankopen snel in huis te hebben. Ons logistieke team werkt onvermoeibaar om snelle en betrouwbare leveringen te garanderen.

  Onze visie:

  Olley streeft naar een wereld waarin winkelen niet alleen een noodzaak is, maar ook een plezierige ervaring. Wij herdefiniëren online winkelen door voortdurend de verwachtingen te overtreffen en een platform te bieden dat onze toewijding aan kwaliteit, diversiteit en klanttevredenheid weerspiegelt.

  Blijf met ons in contact:

  Bedankt dat u voor Olley kiest. Wij kijken ernaar uit om deel uit te maken van uw fashionbeleving en u een handige en plezierige winkelervaring te bieden.

  Telefoonnummer: +44 7389 643191
  E-mail: info@olley.nl